Ağır yenilgi sonrası Giovanni van Bronckhorst'tan sansasyonel açıklamalar! Hala sözler… “Bu PlayStation değil!”

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Ajax mağlubiyetinin ardından bir açıklama yaptı.

İşte Van Bronckhorst'un açıklamaları;

''İSTEDİĞİMİZ PUAN DEĞİL''

“İstediğimiz sonuç değildi. Beklediğim bir maçtı. Bulunan her pozisyonu değerlendirebilecek bir takıma karşı oynadık. Yediğimiz golleri hatalardan yedik. Mustafa'nın fırsatı vardı, biz de yapabilirdik. Yapamadık' Oyun seviyemiz normalin altındaydı. Avrupa'daki en iyi maçımızı oynamalıyız. Bugün de öyle miydi? Maalesef taktiksel tercihlerimiz işe yaramadı Mustafa için. bu maçtan ders alacaktır.

''HER MAÇTA Hâlâ OYNAYAMIYORUZ''

GWLogAZXEAA1emQ

“Futbolda seçim yaparsınız. Bugün sadece 2 farklı oyuncuyla başladık. Ciro'yu her maçta oynatamayız. Sonra oyuncu değiştirdik. Mustafa bu durumlardan bir şeyler öğreniyor. Onana da dahil olmak üzere iki altılıyla başladık. Sonra Kaybettiğiniz, tercihleriniz ve neden kaybettiğiniz tartışılır. Benim işim analiz etmek ve güçlenmek.

''Bugüne göre çok daha iyi oynamamız gerekiyor''

a84693dd-7bfe-4f76-811a-67efb68b37c4

“Bizim için büyük bir mağlubiyet. Devam etmemiz lazım. Her maçı analiz etmemiz lazım. Sonuçta bu bir yenilgi ama 7 maçımız daha var. Gelecek hafta Frankfurt'la oynayacağız. Çok oynamalıyız. Bugünden çok daha iyi durumdayım, tabii ki kaybetmek istemem ama bu Hollanda'da hiç olmadı.” Önemli değil. Ajax'ın oyun tarzı beni şaşırtmadı. Ancak tepkimiz şaşırtıcıydı. Bunu beklemiyordum. Ancak pazar günü İstanbul'da yolumuza devam edeceğiz: “Futbolcu ve teknik direktör olarak her maçı kazanmıyorum. Bir sonraki maça sıfırdan başlayacağız.”

MUSTAFA ERHAN HEKİMOĞLU'NUN SÖZLERİ

ajax-besiktas_980_000035

“Mustafa iyi oynamadı. Bunu ona da söyledim. Onun için Ajax'a karşı 45 dakika oynamak harika bir deneyim. O öyle düşünmüyor ama soyunma odasında ona şunu söyledim: 'Faydalarını göreceksiniz' '. Bana göre Onana böyle bir oyuncu, arkadaşlarına destek veriyor, idmanlarda çok iyi ve idmanlarda da çok iyi.” “Eğer kaybedersek bu benim hatamdır. gelecek. Artık bir sonraki maça hazırlanmamız gerekiyor. Bir sonraki maç için mümkün olduğunca analiz edip çalışacağız.”

“PLAYSTATION DEĞİL”

ca538c1d-fac0-4382-9415-4df94ab4805c

“Burası PlayStation değil, oyuncularla tanışıyoruz. Ciro ile oynamamaya karar verdim. Onların fiziksel olarak nasıl hissettiklerine bakmamız lazım. Sahip olduğunuz en güçlü takımı biz kuruyoruz. Her ilk 11'in arkasında bir fikir vardır. Belki Uygulama iyi değildi, Ciro oynamadığı için bu benim sorumluluğumdaydı. “Kaybettiğimizi söylemek kolay. Pazartesi günü Rafa'yı dinlendireceğim çünkü başka bir maç var. Bir antrenör olarak maçı kazanmak istersiniz. Bu yüzden ben. kaldırmaya karar verdim.”

Önceki içerik Sonraki içerik

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Popüler Firmalar
Güncel Haberler
Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber